• Grup-SMS_Nadal-18-2.jpg
  • pluja.jpg
  • escola_cartell.jpg

El passat dijous 16 de maig el grup de 5è EP varen assistir a la 19ena Trobada d'Escoles Diocesans que es va dur a terme en el Santuari de Cura. Allà es dugueren a terme diverses activitats amb l'ajut d'un grup d'alumnes de 1r de Batxillerat que hi varen prendre part com a voluntaris.

 cinquescura portada

El dijous vàrem tenir la jornada de portes obertes per a batxillerat, ens visitaren els centres de Sant Vicenç de Paül de sa Vileta, i Les Escolàpies. Vàrem passar un molt bon matí berenant plegats i fent tallers de llatí, TIC, alemany i cultura científica, dibuix tècnic, matemàtiques flipped i voluntariat. Varen poder veure el nostre centre i la nostra proposta per al curs vinent, moltes gràcies per la vostra visita, ha estat un plaer conèixer-vos, fins aviat!
Feu clic a la fotografia per veure l'àlbum.

Portes obertes2019 portada

Durant aquesta darrera setmana cultural, la literatura s'ha fet present a la nostra escola d'una forma especial entre els alumnes d'ESO i Batxillerat.
Primer vàrem rebre l'emotiva visita de Magdalena Sánchez Blesa, "poeta de aceras y patios". Amb ella parlàrem de la vida, de la malaltia, de l'assetjament: en definitiva, de les batalles que cadascú porta a damunt i que ella sap explicar tan bé amb paraules.
Més tard rebérem la visita de Teatre de Vellut i de la seva mà visquérem, entre d'altres, les peripècies amoroses de Calisto y Melibea, acompanyats per La Celestina, i les aventures de Lazarillo de Tormes. També gaudírem de les poesies amoroses de Garcilaso de la Vega i les místiques i ascètiques de San Juan de la Cruz i Fray Luis de León. Tot això de la mà sempre divertida i emocionant dels tres actors, Marga López, Bernat Molina i Sofia Muñiz que ens traslladaren al segle XVI amb l'art com a únic vehicle.

teatre esobat portada