• SMS_Logo2021-2_1.jpg
  • escola_logo2021.jpg
  • AIS_banner.jpg
  • SMS_Logo2021-1_1.jpg

logo cdm

Enllaços web

ALEXIA_2.png

AIS sticker

gestib

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

logoazul

logo tokapp school sec3b1al2048

Xarxes socials

 

 

 

 

facebook logoinstragram logoyoutube logoTwitter Logo

Els trets d'identitat que defineixen el nostre Centre:

1. Confessionalitat: Assumim els valors propis de l'ètica cristiana i promovem la formació d'uns alumnes conscients i responsables mitjançant un plantejament fonamentat i crític de la qüestió religiosa.
2. Pluralisme i valors democràtics: Manifestam el nostre respecte a les idees de les persones i optam per la vigència dels valors democràtics i constitucionals.
3. Coeducació: Assumim el principi d'igualtat entre els homes i les dones.
4. Llengua: El centre assumeix els principis de la Llei de Normalització Lingüística (1986) a fi de garantir que al final de l'escolaritat obligatòria els alumnes tenguin un domini adequat de les dues llengües oficials.
5. Metodologia: La tasca docent es basarà en el foment de l'activitat i la iniciativa, el respecte a les capacitats i als ritmes individuals, en la integració de l'entorn , en la connexió entre la teoria i la pràctica i en l'afavoriment de l'autoaprenentatge. L'ordre i la disciplina han de basar-se en el respecte mutu, el diàleg i la solidaritat.
6. Gestió institucional: Suposa una organització ben definida que compta amb la participació real i efectiva de tots els representants corresponents.
7. Projecció social: La interacció centre / famílies / localitat, és important per poder fer de l'escola un focus emissor de cultura i convivència.

La nostra comunitat educativa està formada per:

1. El Titular responsable d'expressar la definició i de donar continuïtat als principis i criteris d'actuació que garanteixen la identitat del Centre i la qualitat de l'educació que volem impartir.
2. L'alumnat, protagonistes de la seva formació. Intervenen activament en la vida de l'escola i assumeixen responsabilitats proporcionals a la seva capacitat.
3. El professorat, paper decisiu a l'escola, estan directament implicats en la formació de l'alumnat.
4. El personal d'administració i serveis, valuosa col.laboració duent a terme funcions necessàries per al bon funcionament del Centre.
5. Els pares i mares, responsables principals de l'educació del seus fills.